Apartments NoLimit for rent in Zagreb

Hrvatska turistička zajednica

 1. Podnaslov

  Predvođeni deveterostrukim svjetskim prvakom i dvostrukim olimpijskim pobjednikom, Teddy Rinerom, svjetska judo elita po peti puta dolazi u Hrvatsku na najjače natjecanje u ovom dijelu Europe.

   

  Organizacija Grand Prixa u Hrvatskoj je dobila pohvale i odlične povratne informacije od judoka i sportskih dužnosnika iz cijelog svijeta. TV slika iz Zagreba prenosi se u 109 država svijeta, a 800 judoka i judo dužnosnika posjeti Zagreb svake godine. Bit će tako i od 29. rujna do 1. listopada 2017. godine, kada će tribine Doma sportova moći uživati u predstavama najboljih judoka svijeta, među kojima će biti i aktualna olimpijska pobjednica Paula Pareto.

   

  Dok se TV prijenosi mnogih sportskih događaja u Hrvatskoj i regiji rade u SD kvaliteti, IJF Judo Grand Prix Zagreb se prenosi u HD kvaliteti. Svi detalji organizacije su na svjetskoj razini, a dobro popunjene tribine Doma sportova pokazatelj su kako Grand Prix ima veliki utjecaj i na dodatnu popularizaciju sporta u javnosti. Aktivnosti poput treninga s olimpijskim medaljašima i svjetskim prvacima, Grkom Iliadisom i Nizozemcem Huizingom, približavaju judo svim posjetiteljima, te čine Grand Prix događanje koje ne smijete propustiti.

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.807129, 15.952213

  29 ruj 2017 to 1 lis 2017

  Events list image

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Zagreb

  Show in home

  0
 2. Podnaslov

  Treće jesensko izdanje Baška Outdoor Festivala, na otoku Krku, posjetiteljima željnim aktivnog odmora, kako rekreativcima tako i sportašima, donosi prave adrenalinske izazove.  Ove godine Baška Outdoor Festival nudi pet različitih programa: trekeri, penjači, biciklisti, planinari i ljubitelji divnih baščanskih krajolika, prirode i svježeg zraka od petka do nedjelje, mogu uživati u nizu različitih aktivnosti skrojenih baš prema njihovim željama, na više od 90 km šetnica, biciklističkim rutama povezanim s povijesnim i kulturnim lokacijama u predivnoj prirodi, uz izvrsne smještajne kapacitete i gastronomsku ponudu.

  photo Luka Tabako photo Damir Jevtić photo Damir Jevtić photo Zipline Edison photo Boris Kačan

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.967606, 14.750155

  13 lis 2017 to 15 lis 2017

  Events list image

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Baška

  Show in home

  1
 3. Podnaslov

  The final evening of this years Croatian Miss election will be held in Ilirija Event venue Arsenal in Zadar, 26.9.2017. Girls will be presenting the latest collections of designers Lula - Lary, Ivana Jurić, AXA Fashion by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO jewelery, Chantal, Hὄgl shoes, Royal Cotton and Borovo. The main designer of the evening will be Iggy Popović, who, in cooperation with Miss Croatia direction and Kutjevo factory made a humanitarian project "Let's Make Life" for Debra Association, and the future Miss Croatia will present its charity project called "Beauty with a Purpose" with Debra Association as well.

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.117689, 15.224382

  26 ruj 2017

  Events list image

  Miss Hrvatske za Miss svijeta

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Zadar

  Show in home

  0
 4. Podnaslov

  Ove godine, po prvi put, organizira se događanje za koje su sami hotelijeri iskazali interes. Hotel Operations Weekend ili HOW zamišljen je kao okupljanje direktora hotela, voditelja operacija i voditelja hotelskih odjela kako bi se na jednom mjestu razgovaralo i predstavilo najnovije globalne trendove u hotelskim operacijama te kako iste implementirati u svakodnevni rad. Kvaliteta i različitost svakodnevnih hotelskih operacija upravo su ono po čemu se svaki hotelijer diferencira u odnosu na konkurenciju, a trendovi u hotelskim operacijama mijenjaju se sukladno promjenama  navika gostiju kao i njihovim željama. 28.-29.rujna 2017.godine u Falkensteiner Spa Hotelu Iadera HOW će prisutnima omogućiti da dobiju nove alate koje mogu primijeniti odmah nakon festivala, čuju iskustva kolega i međunarodnih stručnjaka te da se dodatno umreže.

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.195182, 15.145565

  28 ruj 2017 to 29 ruj 2017

  Events list image

  HOW festival

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Petrčane

  Show in home

  0
 5. Podnaslov

  Varoška fešta održava se tradicionalno u mjesecu rujnu, po svršetku glavne turističke sezone u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra. Ove godine održat će se u petak, dana 22. rujna uz tradicionalno dobru spizu zadarskih ugostitelja i nastupe dalmatinskih klapa. Na glavnoj pozornici u nastupit će splitska klapa Iskon, a drugim ulicama i uličicama zadarske Varoši dobru atmosferu do 3 sata ujutro će održavati klape Bepo, David i Kantaduri, kao i Zadarski kantuni.

  Varoška Fešta_photo_Neno_Marčev Varoška Fešta_photo_Neno_Marčev Varoška Fešta_photo_Neno_Marčev

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.119371, 15.231365

  22 ruj 2017

  Events list image

  Varoška Fešta_photo_Neno_Marčev

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Zadar

  Show in home

  0
 6. Podnaslov

  Četvrto izdanje Zadar Basketball Tournamenta (ZDBT) održat će se od 21. do 24. rujna i u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku okupiti najbolje od europske košarke, od toga četiri nacionalna prvaka i čak pet euroligaša. Na najjačem europskom pripremnom turniru zaigrat će velikani Fenerbahce, CSKA Moskva, Brose Bamberg, Panathinaikos, Khimki i Bayern München.

  Ovo izdanje Zadar Basketball Tournamenta bit će jače nego ikad prije. Dovoljna potvrda snage ovogodišnjeg turnira je sudjelovanje dvije momčadi koje su igrale u Final Four Eurolige, Fenerbahce i CSKA Moskva. Turski, ruski, njemački i grčki prvak odmjerit će snage upravo u Zadru te time najaviti još jednu uzbudljivu europsku košarkašku sezonu. Priključit će im se i ruski doprvak Khimki, također sudionik Eurolige iduće godine te njemački velikan Bayern München. Dvoboji najtrofejnijih europskih divova jamče da nas u rujnu na Višnjiku očekuje pravi praznik košarke.

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.119591, 15.245478

  21 ruj 2017 to 24 ruj 2017

  Events list image

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Show in home

  0
 7. Podnaslov

  Prva nedjelja i ponedjeljak u listopadu dani su ponude i kušanja tek otočene mlade belice, autohtonoga bijeloga vina Kastavštine. Slavljena u čast mladoga vina, Bela nedejapovijesno-kulturni je događaj koji se u Kastvu pamti odvajkada. Pod svojim nazivom objedinjuje sajam mladoga vina, prezentacije starih kastavskih zanata, sajam raznovrsnih roba, bogatu ugostiteljsku ponudu i zanimljiva kulturna događanja. Manifestacija oživljava kulturnu baštinu kraja: narodnu predaju, stare običaje, plesove, igre, zanate i druge tradicionalne pučke vrednote smještajući ih u suvremeni kontekst. Uvođenjem atraktivnih programskih i organizacijskih noviteta, iz godine u godinu doprinosi unapređenju i obogaćivanju kulturnog programa ove jedinstvene manifestacije.

  bela_nedeja_photo_arhiva_grada_kastva bela_nedeja_photo_arhiva_grada_kastva bela_nedeja_photo_arhiva_grada_kastva bela_nedeja_photo_arhiva_grada_kastva bela_nedeja_photo_arhiva_grada_kastva

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.372927, 14.349268

  29 ruj 2017 to 2 lis 2017

  Events list image

  bela_nedeja_photo_arhiva_grada_kastva

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Kastav

  Show in home

  0
 8. Podnaslov

  Na rimskoj cisterni u Velikoj Mrdakovici, podno hrvatske Mikene, budite dio povijesne priče o Starom Rimu! Obiđite lokalitet uz stručno vodstvo kustosa antičke zbirke Muzeja grada Šibenika i doznajte tko su bili ljudi koji su u davna vremena obitavali na ovim prostorima. Razgledajte sajam proizvoda od namirnica dragocjenih i u antičko doba. Osjetite duh antike uz obilje hrane i vina pripravljenih po starorimskoj recepturi i uz plesno – glazbeni spektakl otplovite u drugo doba. Bit će održana i predstava antičkog teatra Točka na I: Neće grom u Rimljane. Organiziran je besplatan prijevoz autobusom od 17:30 sa autobusnog kolodvora u Vodicama. Dođite i budite dio posebne atmosfere iz prošlosti!

  Bakanalije_photo_Petar_Grgurev Bakanalije_photo_Petar_Grgurev Bakanalije_photo_Petar_Grgurev Bakanalije_photo_Petar_Grgurev

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 43.80405, 15.792496

  23 ruj 2017

  Events list image

  Bakanalije_photo_Petar_Grgurev

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Velika Mrdakovica

  Show in home

  0
 9. Podnaslov

  Tko se jedan put provoza svojeg dvokotačnog ljubimca po otoku, shvati da se brdski bicikl možda trebao zvati otočni bicikl. Da ne pričamo previše o onome što svi znaju i povezuju sa otokom Krkom (Bašćanska ploča, mjesečeva površina, Vrbnička žlahtina…) Adria Bike vas poziva da završite sezonu aktivnog bicikliranja na ovoj utrci. Baška je startna i ciljna točka ove utrke. Kao i na ostalim utrkama iz Husqvarna Adria Bike Series, i utrka na Krku nudi tri različite staze koje se odabiru prilikom prijave za utrku.

   

  KRK’N’ROLL ove godine ima svoje premijerno izdanje i dio je “Baška outdoor festivala”. Utrka je u subotu jer je navečer masovno druženje sa biciklistima ali i ostalim outdoor zaljubljenicima.
Staze: 27 km, 47 km ili 77 km.


   

  Kategorije: 


  Man


  Masters


  Grand Masters


  Žene 

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.967765, 14.749554

  14 lis 2017

  Events list image

  Husqvarna Adria Bike Series 'Krk'n'roll'

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Baška

  Show in home

  1
 10. Podnaslov

  ZAVRŠI UTRKU KAO MODERNI GLADIJATOR U JEDINSTVENOJ ARENI
  IRONMAN 70.3 PULA
  DAN UTRKE: Nedjelja, 17.09.2017, početak: 10 sati
  3. izdanje najveće triatonske utrke u Hrvatskoj sa V.I.P. sportašem: ALEX ZANARDI

   

  Značajna triatlonska utrka odvija se u drevnom gradu Puli među prekrasnim krajolikom, okružena dvijetisućljetnim amfiteatrom na jadranskoj obali. IRONMAN 70.3 Pula počinje u nedjelju, 17.09.2017. u 10 sati sa SWIM-om, plivačkim dijelom na plaži Ambrela na Verudeli, da bi uslijedila potom biciklistička utrka po Istri. Vraćajući se u Pulu, relativno ravna trasa utrke vodi kroz povijesnu jezgru i sam centar Pule ravno do jedinstvene ciljne linije u ARENI – jedinom takvom cilju u cijelom IRONMAN svijetu. "Završiti višesatnu triatlon utrku u pravo u ARENI je privilegij, kojeg sportaši nikada neće zaboraviti. Stoga se veselimo  ponovnom dobrodošlici sportašima sa njihovim navijačima i više od 135 TriCluba  iz više od 50 zemalja iz cijelog svijeta. Utrka je bila 2015. i 2016. RASPRODANA, a isto očekujemo i za ovogodišnje izdanje", izjavio je organizator IRONMAN 70.3 Pula utrke i ekskluzivni vlasnik licence IRONMAN-a za Hrvatsku, Igor Ribarić.

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 44.866623, 13.849579

  17 ruj 2017

  Events list image

  Ironman 70.3 Pula

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Pula

  Show in home

  1