Apartments NoLimit for rent in Zagreb

Hrvatska turistička zajednica

 1. Podnaslov

  Originalna i atraktivna manifestacija ispraćaja stare i dočeka Nove godine u podne, u centru Fužina. Neizostavno kuhano vino i kobasice, domaći orkestri i veliki vatromet jamče nezaboravan doček i lijepo iskustvo svim gostima.

  Fužine Fužine Fužine Fužine Fužine Fužine

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.304985, 14.714837

  31 pro 2017

  Events list image

  Fužine

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Fužine

  Show in home

  1
 2. Podnaslov

  Čvarakfest nudi jedinstven i neponovljiv gastro doživljaj za sve ljubitelje proizvoda iz „špajza i pušnice“.Uživanje u ovoj slasnoj deliciji, buđenje nostalgije uz zvukove starih tamburaških pjesama, šetnja kroz mnoštvo sajamskih štandova s tradicijskim seoskim i obrtničkim proizvodima, medom, kolačima i langošicama te neizostavnim baranjskim vinima i dimljenim specijalitetima dio je onoga što se može doživjeti na Zimskom vašaru. Zainteresirani se mogu okušati u natjecanju topljenja čvaraka i osvojiti laskavu titulu ''čvarak majstora''. Čvarakfest je savršena destinacija na kojoj domaćica opskrbljuje blagdanski stol s najkvalitetnijim domaćim proizvodima. 

  Čvarakfest Čvarakfest Čvarakfest Čvarakfest Čvarakfest

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.760688, 18.683828

  25 stu 2017

  Events list image

  Čvarakfest

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Karanac

  Show in home

  0
 3. Podnaslov

  Poreč nudi izvrsnu priliku za odličan provod i nenadmašan početak Nove 2018. godine!

  S glavnog gradskog trga u vedru i veselu Novu 2018. odvest će vas kraljevi hrvatske estrade – PARNI VALJAK, i učiniti večer 31. prosinca doista nezaboravnom.

  Nakon ludih sati plesanja i pjevanja u urnebesno provedenoj noći, kada vas umor savlada, otkrit ćete i zašto su porečke hotelske kuće i privatni iznajmljivači izvrsni domaćini. Uz najbolji smještaj u Poreču i okolici, Turistička zajednica grada Poreča pobrinut će se da vaš boravak u idiličnom zimskom Poreču bude idealno mjesto za početak Nove godine.

  Svoje mjesto rezervirajte odmah i u ritmu najvećih hitova Parnog valjka, plešući zakoračite u Novu, još bolju 2018. godinu!               

  Parni valjak za Novu Godinu u Poreču Parni valjak za Novu Godinu u Poreču Parni valjak za Novu Godinu u Poreču

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.227165, 13.59474

  31 pro 2017

  Events list image

  Parni valjak za Novu Godinu u Poreču

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Poreč

  Show in home

  0
 4. Podnaslov

  Adventska čarolija prostire se diljem Baranje tijekom 4 adventska tjedna. Petlovac, selo poznato po svojim ružama na svom božićnom sajmu uz žive jaslice nudi bogat glazbeni i program, mnoštvo domaćih delicija i kreativnih radionica za djecu. Predivan perivoj dvorca obitelji Esterhazy u Dardi domaćin je drugog adventskog vikenda, gdje na obližnjem jezeru ne propustite poslati svoju božićnu želju u jezero. Teći vikend se smjestio u centru sela poznate vinske destinacije Kneževi Vinogradi. Baranjska vina uz domaće kobasice u kupusu neizostavan su dio ponude. Klizalište, kočije i lanterne uz veliki božićni sajam u jedinom baranjskom gradu Belom Manastiru završnica su ove čarolije. 

  Advent u Baranji Advent in Baranja Advent in Baranja Advent in Baranja Advent u Baranji Advent u Baranji Advent u Baranji Advent u Baranji Advent u Baranji

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.767077, 18.596599

  Geolocation is 45.758595, 18.528094

  Geolocation is 45.625114, 18.686634

  Geolocation is 45.74998, 18.733202

  3 pro 2017 to 24 pro 2017

  Events list image

  Advent u Baranji

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Petlovac, Darda, Kneževi Vinogradi, Beli Manastir

  Show in home

  0
 5. Podnaslov

  Djevojke i mladići, štićenici zajednice Cenacolo koji su nekoć hodali rubom života, rođenje Isusa doživljavaju kao vlastito ponovno rođenje. Stoga ne čudi što u predstavu unose posebnu snagu te prenose utjehu i mir svim promatračima. Jaslice, štalica, građani Betlehema, domaće životinje, mudraci s Istoka i pastiri, odvest će vas u vrijeme Isusova rođenja i pružiti Adventu posebno ozračje.

  Žive božićne jaslice Žive božićne jaslice Žive božićne jaslice Žive božićne jaslice Žive božićne jaslice

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.814871, 15.978973

  23 pro 2017 to 6 sij 2018

  Events list image

  Žive božićne jaslice

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Kaptol

  Show in home

  0
 6. Podnaslov

  Nakon iznimno uspješne globalne turneje 2016/2017, u sklopu promocije njihovog 16. studijskog albuma The Book of Souls, IRON MAIDEN ponovno kreće na put u 2018., s nizom arena i festivalskih nastupa u Europi, otvaranjem svjetske turneje Legacy of The Beast u Tallinnu, u Estoniji 26. svibnja, a s planiranim završetkom u O2 Areni u Londonu 10. kolovoza. U Zagreb stižu 24. srpnja 2018.

  Potpuni raspored europske turneje možete pronaći na ironmaiden.com, a očekuje se da će se turneja nastaviti u 2019.

  Koncept svjetske turneje the Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih "svjetova", koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti. 

  Manadžer Maidena Rod Smallwood pobliže objašnjava;

  “Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Bruce i Adrian ponovno pridružili Maidenu na početku tisućljeća, izmjenjujući turneje na kojima sviramo glazbu s novih albuma s “History/Hits” turnejama. Mi uživamo raditi na ovaj način iz mnogo razloga, među ostalim i zato što bend ima priliku svirati kako novi material tako i starije hitove, za koje znamo da ih obožavatelji žele čuti.”

   “Temu ove History/Hits turneje odlučili smo temeljiti oko naslijeđa imena Legacy Of The Beast, koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim odati previse ali radimo radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show.”

  Prodaja ulaznica za većinu koncerata kreće u prodaju u petak 24. studenog. Za više informacija molimo posjetite IronMaiden.com. Kao uvijek, postojat će i ekskluzivna pretprodaja za članove Fan Cluba, s početkom u ponedjeljak 20. studenog.

  Iron Maiden European tour Iron Maiden European tour Iron Maiden European tour Iron Maiden European tour Iron Maiden European tour Iron Maiden European tour Iron Maiden European tour

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.771322, 15.943619

  24 srp 2018

  Events list image

  Iron Maiden European tour

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Arena Zagreb

  Show in home

  0
 7. Podnaslov

  Multimedijski izložbeni projekt Nikola Tesla – Mind from the Future, inspiriran jednim od najvećih svjetskih izumitelja, bit će postavljen od 25. studenog 2017. do 20. ožujka 2018. godine u Meštrovićevu paviljonu.

   

  Cilj izložbe Nikola Tesla – Mind from the Future je pozicionirati Teslu kao hrvatsku kulturnu baštinu, promovirati i potaknuti umjetničku izvrsnost, originalnost, inventivnost i primjenu najnovijih tehnologija u područjima vizualne umjetnosti, ne bi li se hrvatsko umjetničko stvaralaštvo podiglo na jednu novu svjetsku razinu.

   

  Futuristički spektakl na tragu vizije Nikole Tesle rezultat je desetogodišnjeg autorskog rada svjetski priznate i nagrađivane autorice Helene Bulaje Madunić, kao i grupe međunarodnih i domaćih umjetnika koji djeluju na području sinergije znanosti i umjetnosti spajajući film, animaciju, video umjetnost i tehničke inovacije. Multimedijska izložba predstavit će Teslin životni put, od rođenja pa sve do refleksija u suvremenom svijetu na potpuno novi način, prikazujući jednu nikad istraženu perspektivu. Nakon 11 godina putovanja po cijelom svijetu, krosmedijski dokumentarni film Mehaničke figure – inspirirani Teslom, autorice Helene Bulaje Madunić, postaje prostorna galerijska instalacija kojom se posjetitelje želi i fizički provesti kroz Teslin um. Kako bi se to postiglo, kružni će se prostor galerije u Meštrovićevu paviljonu transformirati u Hotel Budućnosti, po uzoru na nikad realizirani Gaudijev projekt „Hotel Attraction“, u kojem živi Teslin um, ali i mnogi drugi Teslini i naši suvremenici. Direktor je projekta Sascha Machiedo, industrijski dizajner i muzejski savjetnik s više od 20 godina iskustva na umjetničkim, kulturnim i poslovnim projektima i izložbama diljem svijeta. Međunarodni tim izložbe čine Max Pinucci i Elena DeglˈInnocenti te njihov tim iz toskanskih studija za dizajn i interaktivno propovijedanje MBVision te Animation Lights Project, s bogatim iskustvom u koncipiranju inovativnih pripovjedno-izložbenih događanja kreiranih najsuvremenijim tehnologijama. U timu je i renomirani španjolski autor i kustos Miguel E. Delgado, jedan od glavnih kustosa najveće biografske izložbe o Nikoli Tesli, postavljene u Madridu 2014. godine. Za inovativni elektromagnetski vizualni identitet izložbe, zaslužan je umjetnički kolektiv Organizam, u čijem sastavu djeluje dizajnerski studio Babushke pod vodstvom Marije Juze i Bernarde Cesar. Kazivačica Iva Silla, ilustratorica Hana Šoštarić, arhitektica Dinka Pavelić, spisateljica Nada Horvat, redatelj Lovro Krsnik, fotografski studio Romulić-Stojčić, modeler i projektant scenskih elemenata Marko Fuček, neki su od bliskih suradnika i asistenata Helene Bulaje Madunić, koji su uz nju aktivno uključeni u pripremu izložbe. Njima će se na izložbi priključiti i skupina novoodabranih hrvatskih umjetnika svih generacija inspiriranih Teslom. To su Mile Blažević, Pero Jelisić, Nikola Vudrag, Ida Blažičko, Vitar Drinković, Alma Trtovac, Ivana Ožetski, Patricija Purgar, Janko Ivčić, Ivan Kujundžić te Alana Kajfež.

  Producentska je kuća projekta, ujedno zadužena i za promociju, Real grupa - full service agencija za tržišno komuniciranje koju čini tim od preko 70 zaposlenih profesionalaca koji uspješno koordiniraju poslove na čak sedam tržišta.

   

  Izložba Nikola Tesla – Mind from the Future multimedijski je projekt od nacionalnog interesa i od samog početka odvija se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović. Pokrovitelji su i gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić, Grad Zagreb, Grad Karlovac, Gimnazija Karlovac, Ministarstvo kulture, Ministarstvo turizma, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, a partner izložbe je Hrvatsko društvo likovnih umjetnika. Sponzori izložbe su HEP, Hrvatski Telekom, Zagrebačka banka, MasterCard, Končar – Elektroindustrija, Badel 1862, Ericsson Nikola Tesla, Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebački holding, Tesla Cables i Hrvatska turistička zajednica.

  nikola_tesla_mind_from_the_future

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.809992, 15.987087

  25 stu 2017 to 20 ožu 2018

  Events list image

  nikola_tesla_izložba

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Meštrović Pavilion, Zagreb

  Show in home

  1
 8. Podnaslov

  Središte Varaždina u posljednjem će, mnogima najljepšem, mjesecu u godini odisati pravim blagdanskim ugođajem, obasjano tisućama žaruljica, a posjetitelji će u intimnoj atmosferi povijesne jezgre moći uživati u bogatom adventskom programu, koji će trajati od 2. prosinca do 7. siječnja.

   Blagdanska će čarolija glavni gradski trg pretvoriti u Bijeli Korzo, s bogatom ugostiteljskom i izlagačkom ponudom te glazbenim programima tijekom vikenda. Putem obasjanim svjetlom, širit će se mirisi kuhanog vina i fine hrane, u snježnoj šumi skrivena dočekati će vas obitelj sobova dok će zvukovi božićnih pjesama s pozornice doprinijeti adventskoj atmosferi.

  Na Kapucinskom trgu posjetitelje očekuje Ledena čarolija s atraktivnim klizalištem, uz bogati glazbeni i prigodni program. Nakon klizanja moći ćete se ugrijati toplim napicima i potražiti Djeda Mraza u njegovoj kućici i šapnuti mu svoje želje.

  Ne propustite blagdansku čaroliju koja vas od 2. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. očekuje u središtu Varaždina!

  advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 46.305216, 16.335423

  2 pro 2017 to 7 sij 2018

  Events list image

  advent_u_varazdinu_photo_sinisa_sovic

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Varaždin

  Show in home

  0
 9. Podnaslov

  Pučka i tradicionalna fešta popraćena bogatim kulturno zabavnim programom i gastronomskom ponudom

   

  Obilježavajući blagdan Sv. Maura, zaštitnika grada, Porečani organiziraju razna prigodna događanja pa će se tako održati Festival od palente koji će imati gastronomsko zabavni sadržaj namijenjen građanima ali i zanimljiv za sve goste koji se u ovim zimskim mjesecima nađu u gradu. 

  Program će započeti 21. studenog na Trgu slobode gdje će se predstavljati i moći kušati razna jela od palente. Naoko jednostavna hrana naših starih i dobra istarska vina, uz glazbu i druženje na Trgu učinit će taj dan zabavnim i zanimljivim doživljajem.

   

  Svakako je to svečarski trenutak, mjesto sretanja, kušanja i prisjećanja nekih davnih jela, priča i ljudi ali i smišljanja novih doživljaja pa će svakom turistu biti zanimljivo vidjeti i osjetiti tu neobičnu i živu zimsku scenografiju.

  festival_od_palente_photo_nenad_simunic festival_od_palente_photo_nenad_simunic festival_od_palente_photo_nenad_simunic festival_od_palente_photo_nenad_simunic festival_od_palente_photo_nenad_simunic festival_od_palente_photo_nenad_simunic

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.227296, 13.595692

  21 stu 2017

  Events list image

  festival_od_palente_photo_nenad_simunic

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Poreč

  Show in home

  1
 10. Podnaslov

  Ljepota Opatijske rivijere zimi je toliko privlačna da joj niti Djed Božićnjak ne može odoljeti, pa iz Laponije tada stiže u svoju „rezidenciju“ smještenu na Učki – duboki snijeg i saonice koje vuku konji prava su scenografija za druženje sa simpatičnim bradatim djedicom na Božićnoj bajci u Parku prirode Učka. Tijekom tri dana sredinom prosinca, ovo događanje predstavlja užitak za djecu i njihove roditelje.

  photo_petar_kurschner

  Regija

  Coordinates

  Geolocation is 45.308463, 14.215633

  15 pro 2017 to 17 pro 2017

  Events list image

  photo_petar_kurschner

  Highlited in events list

  0

  Poveznica

  Place

  Učka

  Show in home

  1